C&T MAALTIJDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij C&T Maaltijden. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 10:06 Altijd lekker eten en genoeg, nette vriendelijke bezorger, mag ook wel eens gezegd
3 dec 2022 om 20:36 Besteld om om 18 uur te bezorgen,de visite had het liever wat eerder,dus even gebeld,en werd keurig wat eerder gebracht. Iedereen vond het heerlijk en dat is het ook!
3 dec 2022 om 11:38 Voor dat geld had ik toch meer eten verwacht , maar het eten was lekker
28 nov 2022 om 23:07 Prima en zorgvuldig bereid eten.
27 nov 2022 om 22:47 Een iets minder leuke ervaring, eten was lekker maar is compleet verkeerd gevallen ik denk de kip, 4 keer boven de pot en lig nu met kermende pijn in mn nest
26 nov 2022 om 0:02 Goed eten! Had wel iets heter gemogen, kwam lauw aan.
21 nov 2022 om 21:00 Was heerlijk
21 nov 2022 om 19:47 Heerlijk eten, ik was echt verrast, prima maand menu enm prima bezorging
20 nov 2022 om 21:47 Matige loempia’s…
18 nov 2022 om 20:17 Helaas was de bami koud en de ku lo kai had een vreemde zure bijsmaak.
18 nov 2022 om 20:12 Prima gegeten, snelle levering
13 nov 2022 om 19:52 Wij bestellen hier bijna wekelijks en iedere keer is het weer genieten! Heerlijk eten en snelle bezorging. Wij zijn fan!