C&T MAALTIJDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1977 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij C&T Maaltijden. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 20:07 Het eten is altijd heerlijk en goed van temperatuur bij thuisbezorging. Daarbij is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed!
3 mei 2024 om 15:25 Mwah ,wel lekker maar heel weinig saus bij de loempia's. En niet zo een krokante buiten laag. Kon beter.
27 apr 2024 om 9:33 Heel smakvol en lekker vers Wij gaan hier zeker vaker bestellen
25 apr 2024 om 19:53 Snelle levering. Heerlijk eten! Alleen de nasi was wat flauw. Al met al goed voor mekaar!
23 apr 2024 om 18:40 De smaak viel ons bij sommige producten wat tegen maar dat blijft peresoonlijk
19 apr 2024 om 19:49 Zo fijn, je eigen combi gerecht samenstelling! Je proeft dat het vers is, EN vers bereid wordt! Ontzetten lekker!
8 apr 2024 om 21:44 Wij hebben ons eten zelf opgehaald. Bij aankomst thuis, was het eten nog warm. Het was voor ons de eerste keer en wij waren blij verrast. Op naar een volgende bestelling.
7 apr 2024 om 23:19 Het eten was heel lekker en goed warm. Wij zijn erg tevreden!
5 apr 2024 om 21:54 Echt heerlijk gegeten
22 mrt 2024 om 20:48 Heerlijk en vers eten! Veel beter dan de reguliere Chinees
17 mrt 2024 om 20:29 Voor een weekend en dorpje verder strakke bezorging. Prima voer!
17 mrt 2024 om 20:03 Eten was lekker maar de garnalen zijn klein en te duur