C&T MAALTIJDEN

C&T MAALTIJDEN Gezond, lekker en direct voor u klaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1729 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij C&T Maaltijden. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 16:04 Teleurstellend. Nasi smaakte zoals uit een supermarkt en het eten was flauw. Het was ook flink aan de prijs. Als je van lekker Chinees houd moet je hier niet bestellen. Bezorging was top!
29 jun 2022 om 8:21 De tjap tjoy zag er goed uit, maar was erg flauw en niet echt geweldig gekruid, de rijst erg droog…nou ben ik zelf Indisch en heb in de horeca gewerkt oa als kokkin, dus ben ik waarschijnlijk wel veel kritischer dan gemiddeld.
27 jun 2022 om 20:13 `Super Goed
24 jun 2022 om 9:27 Heerlijk en perfect weer! Voor tien man was er ruim genoeg!
23 jun 2022 om 19:48 Heerlijk eten, vriendelijke bezorgster, betrouwbaar bedrijf
23 jun 2022 om 10:40 Ik geef niet voor niets 5 sterren. Snel, vriendelijk, warm en lekker. Bestel vaker en altijd super tevreden!!!
20 jun 2022 om 8:55 Bezorging keurig, leuke knul!! Smaken eten waren prima, alleen loemliaas en gebakken banaan zeiknat en kleefden vast aan de verpakking, wellicht andere verpakking een optie????
19 jun 2022 om 21:39 Optijd bezorgd en het was warm. We hadden een maand menu, en het was heerlijk! Er was meer dan voldoende, maar niet zóveel dat we veel over hadden. Had perongeluk rijst besteld ipv bami, maar na een telefoontje werd dat keurig aangepast.
12 jun 2022 om 18:49 Was weer prima voor elkaar.
11 jun 2022 om 22:20 Lekkere gerechten. Goed van smaak. Mals vlees en lekker veel groeten.
7 jun 2022 om 9:22 Van ossenhaas verwacht je mals vlees en dit was op één uitzondering na redelijk taai. De smaak was een 7 op de schaal van 10.
6 jun 2022 om 21:37 Heerkijk gegeten. Zaten goed vol en het smaakte heerlijk. Ook de bezorging wat super snel!